Blog Blog

Blog

Ontdek de Top 10 Bezienswaardigheden en Activiteiten aan de Costa Blanca!

Ontdek de Top 10 Bezienswaardigheden en Activiteiten aan de Costa Blanca!
25 mrt

Welkom bij onze exclusieve gids voor de beste plekken om te bezoeken en dingen om te doen aan de adembenemende Costa Blanca. Of je nu op zoek bent naar de perfecte vakantiebestemming of overweegt om hier een woning te kopen, deze lijst zal je helpen de unieke charme en mogelijkheden van deze prachtige regio te begrijpen.

  1. Playa del Postiguet: Laat je betoveren door de zonovergoten stranden van Playa del Postiguet in Alicante, met zijn gouden zand en kristalheldere wateren, perfect om te ontspannen en te genieten van de zeebries.
  2. Castillo de Santa Bárbara: Stap terug in de tijd en verken het majestueuze Castillo de Santa Bárbara in Alicante, waar geschiedenis en adembenemende uitzichten samenkomen op deze iconische heuveltop.
  3. Guadalest Valley: Ontdek de verborgen schatten van de Guadalest-vallei, een oase van rust en natuurlijke schoonheid met zijn betoverende dorpjes en schilderachtige landschappen.
  4. Tabarca Island: Stap aan boord voor een avontuur naar Tabarca Island, een betoverend eiland voor de kust van Alicante, waar je kunt genieten van snorkelen in kristalheldere wateren en het verkennen van schilderachtige straatjes.
  5. Altea Old Town: Dwaal door de geplaveide straatjes van de oude stad Altea, waar witgekalkte huizen en traditionele architectuur een idyllisch decor vormen voor een ontspannen wandeling.
  6. La Marina Beach: Verlies jezelf in de serene schoonheid van La Marina Beach, een idyllisch toevluchtsoord met zacht zand en kalme wateren, perfect voor een verfrissende duik of een ontspannen stranddag.
  7. Jalon Valley: Proef de lokale smaken en bewonder de prachtige landschappen van de Jalon-vallei, een paradijs voor wijnliefhebbers en natuurliefhebbers, waar wijngaarden en bergen samenkomen.
  8. Ifach Rock: Bewonder de majestueuze Ifach-rots in Calpe, een natuurlijk monument dat uitsteekt boven de Middellandse Zee en een adembenemend uitzicht biedt over de kustlijn.
  9. Benidorm: Ervaar de bruisende sfeer van Benidorm, een levendige badplaats vol entertainment, met zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning.
  10. Moraira Harbour: Geniet van de rustige charme van Moraira Harbour, waar kleurrijke vissersboten dobberen langs de kade en gezellige restaurants uitnodigen tot heerlijke diners met uitzicht op de zee.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of cultuur, de Costa Blanca heeft voor elk wat wils. Laat je inspireren door deze topbezienswaardigheden en activiteiten en ontdek de unieke levensstijl die deze prachtige regio te bieden heeft!

Fotogalerij

Share

WhatsApp