Finestrat Finestrat

Finestrat

Finestrat: een prachtige gemeente aan de Costa Blanca

Finestrat is een gemeente aan de Costa Blanca in Spanje. Het ligt in de regio Marina Baixa, ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Valencia. Finestrat heeft ongeveer 20.000 inwoners, waarvan ongeveer 30% buitenlanders zijn. De meeste buitenlanders komen uit Noord-Europa, maar er zijn ook veel Nederlanders en Belgen die in Finestrat wonen.

Finestrat is een prachtige gemeente met een rijke geschiedenis en cultuur. Het heeft een prachtig strand, een gezellig centrum met veel restaurants en bars, en een bergachtig achterland met prachtige natuur.

Wat is er te doen in Finestrat?

Finestrat heeft voor elk wat wils. In het dorp zijn er veel restaurants, bars, cafés en winkels. Er zijn ook een aantal musea en kunstgalerieën.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Finestrat zijn:

 • Het strand van Cala de Finestrat, een van de mooiste stranden van de Costa Blanca
 • Het historische centrum van Finestrat, met smalle straatjes, witte huizen en een kasteel
 • De jachthaven van Balcón de Finestrat, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op de zee

In de omgeving van Finestrat zijn er ook veel bezienswaardigheden te vinden, zoals:

  • De historische stad Benidorm, met een kasteel en een kathedraal
  • Het natuurpark Montgo, met prachtige wandelroutes
  • De stad Valencia, met een rijke geschiedenis en cultuur

  Waarom een woning kopen met een Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Finestrat?

  Een woning kopen in het buitenland kan een complexe en tijdrovende aangelegenheid zijn. Het is daarom belangrijk om je te laten begeleiden door een ervaren vastgoedmakelaar. Een Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Finestrat kan je helpen bij het vinden van de juiste woning, het onderhandelen over de prijs, en het afhandelen van de administratieve zaken.

  Een Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Finestrat kent de lokale markt en de taal. Hij of zij kan je helpen om de beste deal te krijgen en om eventuele problemen te voorkomen.

  Waarom nu investeren in vastgoed in Finestrat te Spanje?

  De Costa Blanca is een populaire toeristische bestemming, met een groeiende economie. Dit maakt Finestrat tot een aantrekkelijke plek om in vastgoed te investeren.

  De prijzen van vastgoed in Finestrat zijn de afgelopen jaren gestegen. Er is echter nog steeds ruimte voor groei, aangezien de vraag naar vastgoed in de regio blijft toenemen.

  Nu investeren in vastgoed in Finestrat is een goede manier om te profiteren van de groei van de Costa Blanca.

  Conclusie

  Finestrat is een prachtige plek om te wonen, te werken of te investeren. De gemeente heeft een veel te bieden, van een prachtig strand tot een rijke geschiedenis en cultuur.

  Als je op zoek bent naar een woning in Finestrat, is het raadzaam om contact op te nemen met een Nederlandstalige vastgoedmakelaar. Deze kan je helpen om de juiste woning te vinden en om de beste deal te krijgen.

  Wij beantwoorden uw vragen

  aanbod

  WhatsApp