Benidorm Benidorm

Benidorm

Benidorm: een populaire toeristische bestemming aan de Costa Blanca

Benidorm is een gemeente aan de Costa Blanca in Spanje. Het ligt in de regio Marina Baixa, ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Valencia. Benidorm heeft ongeveer 80.000 inwoners, waarvan ongeveer 70% buitenlanders zijn. De meeste buitenlanders komen uit Noord-Europa, maar er zijn ook veel Nederlanders en Belgen die in Benidorm wonen.

Benidorm is een populaire toeristische bestemming, met een bruisend nachtleven, een prachtig strand en een rijke geschiedenis en cultuur.

Wat is er te doen in Benidorm?

Benidorm heeft voor elk wat wils. In de stad zijn er veel restaurants, bars, cafés en winkels. Er zijn ook een aantal musea en kunstgalerieën.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Benidorm zijn:

 • Het strand van Levante, een van de mooiste stranden van de Costa Blanca
 • Het oude centrum van Benidorm, met smalle straatjes, witte huizen en een kasteel
 • De jachthaven van Benidorm, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op de zee

In de omgeving van Benidorm zijn er ook veel bezienswaardigheden te vinden, zoals:

  • De historische stad Denia, met een kasteel en een kathedraal
  • Het natuurpark Montgo, met prachtige wandelroutes
  • De stad Valencia, met een rijke geschiedenis en cultuur

  Waarom een woning kopen met een Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Benidorm?

  Een woning kopen in het buitenland kan een complexe en tijdrovende aangelegenheid zijn. Het is daarom belangrijk om je te laten begeleiden door een ervaren vastgoedmakelaar. Een Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Benidorm kan je helpen bij het vinden van de juiste woning, het onderhandelen over de prijs, en het afhandelen van de administratieve zaken.

  Een Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Benidorm kent de lokale markt en de taal. Hij of zij kan je helpen om de beste deal te krijgen en om eventuele problemen te voorkomen.

  Waarom je nu investeert in vastgoed in Benidorm te Spanje?

  Benidorm is een populaire toeristische bestemming, met een groeiende economie. Dit maakt Benidorm tot een aantrekkelijke plek om in vastgoed te investeren.

  De prijzen van vastgoed in Benidorm zijn de afgelopen jaren gestegen. Er is echter nog steeds ruimte voor groei, aangezien de vraag naar vastgoed in de regio blijft toenemen.

  Nu investeren in vastgoed in Benidorm is een goede manier om te profiteren van de groei van Benidorm.

  Conclusie

  Benidorm is een populaire toeristische bestemming, met een bruisend nachtleven, een prachtig strand en een rijke geschiedenis en cultuur. Het is een ideale plek om te wonen, te werken of te investeren.

  Als je op zoek bent naar een woning in Benidorm, is het raadzaam om contact op te nemen met een Nederlandstalige vastgoedmakelaar. Deze kan je helpen om de juiste woning te vinden en om de beste deal te krijgen.

  Wij beantwoorden uw vragen

  aanbod

  WhatsApp